Over de Stichting

Motiveren

Hoe motiveer je jezelf om steeds weer stappen te maken, ook als je het niet (meer) ziet zitten? Via de stichting ‘omgaan met parkinson’ bieden we ook parkinsoncoaching aan.

Inspireren

De stichting nodigt ieder jaar iemand uit die –aantoonbaar- is genezen van parkinson of grip heeft op de symptomen. Verhalen op internet of in boeken van mensen over hun herstel van parkinson is één ding, maar ze persoonlijk ontmoeten inspireert nog meer.

Informeren

De stichting helpt mensen met parkinson bij het omgaan met hun ziekte. Wij zetten ons ook in voor wie –naast de reguliere aanpak- ook andere, complementaire wegen wil bewandelen. Op www.omgaanmetparkinson.nl vind je een overzicht van complementaire behandelmethoden. Wat we daarin belangrijk vinden is dat je ook met ervaren behandelaars in contact kan komen. Ken je een goede behandelaar? Stuur ons dan een email. Op die manier kunnen we samen aan een lijst van goede behandelaars werken. Wij geven geen advies of informatie over medicijngebruik.

Dromen

Het is een grote wens om mensen met parkinson met elkaar in contact te brengen. ‘Vrienden van Parkinson’ is een project dat daarvoor wordt ontwikkeld. Hierdoor stimuleren we mensen met parkinson om hun huiskamer open te stellen voor bijeenkomsten of om een huiskamer te bezoeken. Voor dit project is geld nodig en we vragen je hiervoor te doneren.

Doneren?

Wil je het werk en de droom van de stichting ‘omgaan met parkinson’ steunen? Je kunt ons helpen door de boekjes ‘Notities van een Lotgenoot’ en ‘Parkinson en Vitaliteit’ te bestellen. Rechtstreeks doneren kan door een bedrag te storten op rekeningnummer NL20 TRIO 0212 4908 85 t.n.v. stichting ‘omgaan met parkinson’ te Heiloo.

Doneer