Audio en video Seminars

Meer dan Dans voor thuis

16 maart 2020 – Alkmaar, Hoorn, Zaandam

Saskia Vroom geeft al jaren Dans voor Parkinson. Door de Corona-crisis heeft ze haar danslessen moeten afzeggen. Voor parkinsonmensen is het echter belangrijk om te blijven bewegen. Exclusief voor de cursisten zijn de danslessen hier online te volgen.

DANSLESSEN ONLINE VOLGEN

 

Howard Shifke

21 maart 2018 – Oregon, USA

Howard

Een paar jaar geleden bezocht ik Howard Shifke in Tampa, Florida. Het verhaal van Howard is indrukwekkend; hij maakte zijn eigen ‘recipe for recovery’. Howard is nog niet op mijn uitnodiging ingegaan om naar Nederland te komen. Gelukkig kunnen we nu wel zijn verhaal beluisteren wat in maart 2018 op de radio is gepubliceerd.

AUDIO BELUISTEREN

Bianca Mollé

19 juni 2016 – Amsterdam

Veel mensen vragen zich af ‘Hoe krijg ik grip op parkinson?’ Bianca Mollé vond een antwoord. In juni 2016 kwam ze op onze uitnodiging naar Amsterdam.

AUDIO BELUISTEREN

John Pepper

3 oktober 2015 – Amsterdam

John Pepper; de man die grip kreeg op parkinson. Een vitale 80-jarige uit Kaapstad vertelt over zijn ‘recept’. Op de eerste plaats: Bewegen. Bewust bewegen, aandachtig, gefocust, gecontroleerd, met een positieve instelling. In deze audiofragmenten kun je zijn unieke verhaal beluisteren.   

AUDIO BELUISTEREN