[blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage een ruim 2000 jaar oude boeddhistische vorm van lichaamswerk en is dynamischer dan een reguliere westerse massage. Het is een combinatie van yoga, massage en drukpuntmassage. Je draagt makkelijk kleding en je ligt op een zachte matras op de grond.

In vloeiende, doorgaande bewegingen strekt en masseert de masseur je en tegelijkertijd wordt drukpuntmassage toegepast. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen (meridianen) die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. Omdat jij tijdens de massage niets hoeft te doen kun je de yoga strekkingen in een diepe ontspannenheid ervaren. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden afvalstoffen versneld afgevoerd. Pijn vermindert of verdwijnt, de flexibiliteit van spieren en gewrichten neemt toe en je houding verbetert.

Thaise Yoga Massage is soms best wel stevig en pittig maar wordt altijd aangepast aan de mogelijkheden en behoeftes van jouw lichaamstype.

[/spb_text_block]